رویداد روز جهانی غذا
روز جهانی غذا یک رویداد سالانه است که در 16 اکتبر هر سال جشن میگیرد. این روز توسط سازمان ملل متحد تعیین شده است و هدف آن افزایش آگاهی جامعه جهانی درباره مسائل مرتبط با غذا و تغذیه است.
روز جهانی غذا به منظور تأکید بر اهمیت تغذیه سالم و امن و رسیدگی به مشکلات گرسنگی و تغذیه نامناسب در سطح جهان برگزار میشود. این رویداد فرصتی است برای آشنایی با مسائل مربوط به امنیت غذایی، کمبود تغذیه، تضاد غذایی و تغذیه پایدار.
در روز جهانی غذا، برنامهها و فعالیتهای مختلفی در سراسر جهان برگزار میشود. این فعالیتها شامل نمایشگاهها، کنفرانسها، سمینارها، کارگاهها و برنامههای آموزشی درباره تغذیه سالم، کشاورزی پایدار و مبارزه با گرسنگی و تغذیه نامناسب است. همچنین، در این روز دولتها، سازمانهای غیردولتی و سایر سازمانها اقدامات و برنامههای خاصی را برای بهبود وضعیت تغذیه در سراسر جهان اعلام میکنند.
موضوعاتی که در روز جهانی غذا مورد بحث قرار میگیرند
شامل امنیت غذایی، تغذیه سالم، تولید و مصرف پایدار، کشاورزی پایدار، بیتضاد غذایی و کاهش تلفات غذایی است. هدف اصلی این روز ارتقای سطح آگاهی و فهم جامعه جهانی درباره این موضوعات است و بر ضرورت اتخاذ تدابیر و اقدامات گسترده ترکیبی از سطوح مختلف سیاست، تجارت، کشاورزی و علوم تأکید میکند.
روز جهانی غذا یک فرصت است تا همه ما به اهمیت تغذیه سالم برای سلامتی انسانها و توسعه پایدار جهانی توجه کنیم و به دنبال راهحلهایی برای مشکلات مرتبط با غذا و تغذیه باشیم.
در آکادمی زبان کوروش فر
روز جهانی غذا در مدرسه میس یاسمن با توجه به تقویم اموزشی-اجرایی متناسب با هر سطح دانش اموزان برگزار شد.
برای مثال دانش اموزان سطح بالا تر(level 4) با غذا های جهانی مانند (Taco,dumpling,hamburger ,…) که برای کشور خاصی هست آشنا شدند.